Coaching door ISEMI

De meest effectieve manier om te groeien als mens-, team- en organisatie.

Naast erkende opleidingen, biedt ISEMI ook strategische coaching aan voor particulieren en organisaties.


Wil je verder komen in het leven?

Ben je op zoek naar een kompas in jouw leven?

Zoek je de juiste stappen in je leven?


Dan ben je bij ISEMI aan het juiste adres. Tijdens het strategisch coachtraject, komen we samen dichterbij jou. Dichterbij jezelf. Alleen zo kan je naar binnen kijken en kunnen we samen ontdekken waar het probleem of een bepaald gevoel vandaan komt.

Zodra we dit samen ontdekt hebben, is het tijd om stappen te zetten. We kijken naar de achterliggende ontwikkelingsthema’s en geven jou de juiste handvatten hoe je vooruit komt. Dit alles om op een effectieve manier verder te groeien in je leven.


Wat is strategisch coachen?

We halen de woorden eerst uit elkaar:

  • Strategie: de kunst van het winnen.
  • Coachen: het professioneel begeleiden van mensen.

Strategisch coachen is de kunst om mensen te laten winnen in het leven. Hoe? Door op maat gemaakte leerervaringen aan te bieden die tot win-win situaties leiden. En in dit alles sta jij als mens centraal.

Een strategisch coachingtraject geeft jou een helder overzicht van alle aspecten die met een specifiek probleem te maken hebben. Tegelijkertijd krijg je inzicht hoe je die op de meest effectieve manier kunt oplossen door jouw eigen groeipotentieel te vergroten.

Strategisch coachen gebruikt de ontwikkelingspsychologie om van een probleem een leerweg richting de toekomst te maken. Dit biedt jou een veel breder perspectief op je eigen keuzemogelijkheden én praktische tools waarmee je zelf de juiste stappen kunt zetten.


Een bedding om te groeien

Ik begeleid op een persoonsgerichte manier de ontwikkeling van mensen en organisaties. Dit betekent dat ik verder ga dan tips, trucs en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Ik begeleid inspirerende- en verdiepende ontwikkelingstrajecten die tot duurzame verandering leiden. Dit is altijd maatwerk omdat ieder mens-, team en organisatie onder unieke levensomstandigheden zijn/haar eigen kwaliteiten ontwikkeld.

ISEMI is bij uitstek een plek om bedding te geven aan dit proces. Dit doen we door te werken met 3 belangrijke TA principes voor professionele begeleiding:

Protectie: als coach zorg ik altijd eerst voor een veilige- en vertrouwelijke werkomgeving

Potentie: ik stel alle benodigde vakkennis ter beschikking én geef leiding aan het leerproces waarin mensen, individueel en als team kunnen groeien.

Permissie: ik ben ervan overtuigd dat mensen over alle hulpbronnen beschikken om succesvol te zijn in het leven. Dit vormt mijn attitude (grondhouding) waarmee ik mensen uitnodig en uitdaag om oude patronen los te laten. De permissie om, individueel en met elkaar, te ontdekken hoe het anders kan. De permissie om je eigen autonomie en meesterschap (professionele kwaliteiten) concreet vorm te geven.

Kortom, een coachingstraject bij ISEMI volg je niet zomaar. En nooit voor niks. Samen komen we verder. “Met ISEMI maak je een sprong in het diepe en komen we samen weer terug aan de oppervlakte”.


Maak een afspraak

Wil je graag laagdrempelig kennismaken? Dat kan via een gratis telefoon- of Skype gesprek. Via onze algemene contact pagina kun je direct een datum en dagdeel kiezen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de telefoon- of Skypeafspraak. Wij bellen jou op de afgesproken datum en tijd. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten. Zo kun je vrijblijvend kennismaken, jouw huidige situatie- en gewenste doel bespreken.

Uiteraard kun je ook meteen een intakegesprek aanvragen. Dit is een volwaardig coachgesprek waarin we direct aan de slag gaan met jouw vraag. Hiervoor berekenen we 1 coachgesprek. Na het eerste coachingsgesprek (intake) sturen we je een begeleidingsvoorstel op maat.

Een coachgesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Tarieven per coachgesprek:

    • Particulieren: € 110,- inclusief BTW
    • Organisaties: € 165,- exclusief BTW


Wil je meteen de juiste stappen zetten? Vul dan hieronder je gegevens. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om een intake/coachgesprek in te plannen.

Inschrijven voor Coaching door ISEMI

ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid