Coaching voor Particulieren

Naast erkende opleidingen, biedt ISEMI ook strategische coaching aan voor particulieren en organisaties.

Wil je verder komen in het leven?

Ben je op zoek naar een kompas in jouw leven?

Zoek je de juiste stappen in je leven?


Dan ben je bij ISEMI aan het juiste adres. Tijdens het strategisch coachtraject, komen we samen dichterbij jou. Dichterbij jezelf. Alleen zo kan je naar binnen kijken en kunnen we samen ontdekken waar het probleem of een bepaald gevoel vandaan komt.

Zodra we dit samen ontdekt hebben, is het tijd om stappen te zetten. We kijken naar de achterliggende ontwikkelingsthema’s en geven jou de juiste handvatten hoe je vooruit komt. Dit alles om op een effectieve manier verder te groeien in je leven.

Lees meer over coaching door ISEMI


Wat kun je ermee?

Om jou meer inzicht te geven in wat we samen kunnen bereiken, geven we je graag een voorbeeld…

Gevoelsmatig stond ze op een kruispunt. Een moeder met drie bijna volwassen kinderen, een goede baan, veel vrienden… alles was er. Maar toch was ze ergens niet helemaal tevreden. Ze wilde graag ander werk gaan doen, ergens waar ze een betekenisvolle bijdrage kon leveren. Wat waren haar mogelijkheden? Binnen de eigen organisatie of daarbuiten? Kon ze een extra opleiding combineren met haar werk? Wat betekende dit voor haar kinderen? Haar coachvraag was: ‘ik wil ander werk gaan doen, dat mij het gevoel geeft van betekenis te kunnen zijn. Welke opties heb ik?’

In het strategisch coachingstraject werden haar motivatie en talenten helder in kaart gebracht. Daarna werd onderzocht wat de gewenste verandering voor haar én haar omgeving zou betekenen. Hierbij kwam ze een aantal hindernissen tegen. Ze droeg veel verantwoordelijkheden en had het gevoel er vaak alleen voor te staan.

Stel je voor… je hebt een bepaalde functie, maar hebt het idee dat je weinig tot geen waarde toevoegt. Terwijl dit wel echt een wens van je is. Want ja, waar werk je anders voor?

Een nieuwe functie met de bijbehorende omscholing zou de draaglast zeker verhogen. De achterliggende strategische ontwikkelingsvraag werd hierdoor: ‘hoe kan ik mijn draaglast en draagkracht in balans houden, terwijl ik kleine stappen zet in de richting van mijn verlangen om meer betekenisvol werk te gaan doen’.

Na enkele coachgesprekken besloot ze haar verlangen in een gesprek met haar leidinggevende kenbaar te maken. Die reageerde enthousiast en was bereid om mee te denken. Een paar maanden later werd haar een nieuwe functie en opleidingsplan op maat aangeboden. De strategische coaching had haar geholpen om haar verlangen vanuit een nieuwe context- en breder perspectief te bezien. Hierdoor was ze in balans gebleven en had haar passie in het werk hervonden. De organisatie had een talentvolle professional behouden en nog effectiever voor de groei van de organisatie kunnen inzetten.


Wat kun je verwachten?

In het intakegesprek maken we jouw coachvraag inzichtelijk. Wat is je huidige situatie? Wat wil je graag bereiken? Welke hindernissen kom je tegen? En vooral, welke coachmethode past het beste bij jou.

Het intakegesprek is een volwaardig coachgesprek. Wij bieden jou meteen een helder overzicht van alle aspecten die met je probleem/coachvraag te maken hebben. Daarbij krijg je direct handvatten waarmee je aan de slag kunt.

Na het intakegesprek sturen we je een begeleidingsvoorstel op maat voor jouw persoonlijke situatie. Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit ongeveer 5 coachgesprekken van 1,5 uur. ISEMI heeft een team van zeer ervaren coaches die vanuit een gedeelde missie ieder hun eigen specialisatiegebieden hebben. Wij werken met de meest effectieve coachingsmethodieken:

 • Transactionele Analyse
 • NLP & HNLP
 • Systemisch Werken
 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Motiverende gespreksvoering
 • Kernkwadranten
 • Scenariogerichte oefeningen
 • Mentale krachttechnieken


Bij ons ben je als mens helemaal oké en welkom met alles wat je bij je draagt. De relatie tussen coach en cliënt op basis van veiligheid en vertrouwelijkheid staat altijd voorop. Vanuit deze basis zullen we je ook uitdagen om een stap buiten je comfort zone te zetten.

Tijdens de coachgesprekken kun je verwachten dat we in een dialoog met elkaar tot de kern van de zaak komen. Dit kan in een coachruimte of wandelend door de natuur. De coach zal op een deskundige manier het coach/leerproces begeleiden waarin jij effectief kunt groeien. Hierbij gebruiken we verschillende gesprekstechnieken, creatieve praktijkoefeningen, vaardigheidstraining en scenariogerichte oefeningen.

Coaching door ISEMI is een creatief en motiverend proces dat jou in staat stelt om op de meest effectieve manier de dingen te bereiken die echt belangrijk voor je zijn. Hierbij werken we vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid tussen coach en de cliënt. Wij kunnen jou begeleiden om een breder perspectief en meer grip op de situatie te krijgen. Jij kiest zelf de stappen die je zet om op je eigen manier jouw leven vorm te geven.

Lees meer over coaching door ISEMI


Maak nu een afspraak

Ben jij er klaar voor om verder te komen in je leven? Het kompas in jouw leven te vinden? En de juiste stappen te zetten die jou vooruit helpen? Maak dan geheel vrijblijvend kennis met ons. Omdat we de eerste kennismaking graag laagdrempelig houden voor jou, plannen we dit gesprek telefonisch of via Skype. Tijdens dit eerste gesprek leren we elkaar al een klein beetje kennen en ontdekken we of we bij elkaar passen. Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt bij jouw coach.

Via de algemene contact pagina kies je een datum en dagdeel uit dat jou schikt. Je ontvangt de bevestiging in je mailbox. Wij bellen jou op de afgesproken datum en tijd en het gesprek zal zo’n 20 minuten van je tijd in beslag nemen. We bespreken je huidige situatie en jouw gewenste doel. Daarna beslissen we samen of we dit coachingtraject aangaan.

Voelt het goed en wil je deze reis met ons aangaan? Dan plannen we een intakegesprek; de eerste stap in het coachen. We gaan tijdens dat gesprek meteen aan de slag met jouw vraag. Tijdens dit gesprek brengen we alles in kaart. Vervolgens ontvang je na de intake een begeleidingsvoorstel op maat.

Goed om te weten:

 • Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kost niets. We willen er zeker van zijn dat wij bij elkaar passen.
 • Het eerste coachgesprek, ook wel intake, duurt ongeveer 1,5 uur. Na dit gesprek krijg je een voorstel op maat van ons.
 • Ga je de reis met ons samen aan? Dan plannen we meteen de vervolgsessie in. Iedere coachingsessie zal 1,5 uur duren.
 • De prijzen zijn als volgt:
  • Als particulier betaal je € 110,- inclusief BTW per coachingsessie.
  • Als organisatie betaal je € 165,- exclusief BTW per coachingsessie.

Een coachgesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Tarieven per coachgesprek:

 • Particulieren: € 110,- inclusief BTW
 • Organisaties: € 165,- exclusief BTW

Heb je al eerder met ons gewerkt en wil je meteen starten met het eerste coachgesprek? Vul onderstaand je gegevens in, zodat wij binnen 2 werkdagen contact met je kunnen opnemen om alles in te plannen.

Klik hier om als organisatie een afspraak te maken ...

Inschrijven voor Coaching voor Particulieren

ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid