Het organisatieverhaal

ISEMI is dé specialist in coaching en training die jou helpt om persoonlijk en professioneel te kunnen groeien. Wij onderscheiden ons door verdiepende leerprocessen die de kern raken.

We maken een sprong terug in de tijd… om precies te zijn naar 2005. Naar het moment waarin ik werkzaam was als trainer en consultant bij een groot trainingsbureau. In dát jaar kreeg mijn carrièrepad een nieuwe bestemming. Trainen en coachen waren én zijn mijn ding. Alleen miste ik een stuk kwaliteit. Diepgang. En wilde ik vooral mensen trainen op een manier die volledig bij mij past. En precies zó is ISEMI ontstaan.


De naam

Het idee was helder, nu de naam nog. Na behoorlijk wat brainstormsessies, bedachten mijn broer en ik samen de naam. ISEMI is een transliteratie van een Oud Grieks woord. De letterlijke vertaling betekent: “het weten op een intieme manier”. Toen wist ik het zeker, ISEMI is hoe ik mijn bedrijf wil noemen.

De naam sluit haarfijn aan op mijn missie. Waarom? Omdat de Transactionele Analyse stelt dat autonomie bestaat uit bewustzijn, spontaniteit en intimiteit. Met intimiteit bedoel ik het communiceren van oprechte emoties. Oftewel jezelf laten zien zoals jij bent.


ISEMI, hier en nu

Natuurlijk is er in de loop der jaren een hoop veranderd. Ik ben immers, van nature, een echte onderzoeker. Ik graaf net zolang door tot het moment dat ik iets door heb en volledig begrijp. Dat heeft mij o.a. tot het inzicht gebracht dat ik meer wilde dan alleen in het security werkveld actief zijn. Breder. En vooral meer mensen helpen. Dáárom is het trainingsaanbod sinds 2014 uitgebreid. Gericht op een ieder in onze samenleving. Iedereen die verder wil.


ISEMI in de toekomst

Een pad bewandelen, zonder eindbestemming is geen optie. Een toekomstperspectief voor een eigen bedrijf, is daarom onmisbaar. We maken een sprong naar de toekomst. Het doel voor ISEMI is om, als gerenommeerd opleidingsinstituut, alleen kwalitatief hoogstaande opleidingen in persoonlijke- én professionele ontwikkeling aan te bieden. En tegelijkertijd dicht bij mijzelf te blijven, dát is waar mijn kracht ligt.

Tegelijkertijd is er ook een focus op nog grotere doelen. Namelijk het leidinggeven aan een groep trainers en studenten die, ieder op hun eigen manier, het gedachtegoed achter mijn missie verder de wereld in brengen. Mensen ontmoeten die nog verder komen dan ikzelf kom, zodat ik nog meer van hen kan leren. Dát is waar het om draait.


Terug naar over OnsCopyright © ISEMI, alle rechten voorbehouden.