Incompany training, precies op maat

Wij verzorgen incompany trainingen in “Professionele Communicatie, Teamontwikkeling, en Leiderschap” precies op maat voor jouw organisatie.

De verandering van organisaties vraagt wat van mensen – en vice versa. Wij onderscheiden ons door verdiepende leerprocessen die de kern raken. De kern van een onderwerp of uitdaging waar je samen voor staat. Dit doen we door praktijkgericht te werken en stapsgewijs te verdiepen.


De juiste training die aansluit bij jouw vraagstuk

Dat kan met de ISEMI 100% tevredenheidsgarantie. In gezamenlijk overleg met de organisatie en deelnemers ontwerpen we een trainingsplan op maat. Dit plan beschrijft de route om samen van de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen. Vervolgens maken we duidelijke afspraken met heldere criteria om het resultaat van de training meetbaar te maken. De deelnemers ontvangen de persoonlijke begeleiding die ze nodig hebben om dit resultaat te behalen. Simpel gezegd, we gaan net zolang door totdat iedereen in jouw organisatie 100% tevreden is.


Trainingen met meetbare Return On Investment

Een incompany training is een investering. Dit betekent dat het méér moet opleveren dan het kost. Wij zijn gespecialiseerd in de verbinding tussen mensgericht en resultaatgericht trainen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de relatie tussen competentieontwikkeling, doelgerichte inspanningen en de concrete cijfers onderaan de streep inzichtelijk maken. Dit doen we door een heldere leerstrategie en duidelijke afspraken. In een aantal stappen maken we het proces van ontwikkelvraag naar resultaat inzichtelijk.Samen succesvol worden en blijven


Onze modules combineren de meest effectieve methoden voor professionele ontwikkeling met de laatste trends en ontwikkelingen. Wij hebben veel ervaring met het in de praktijk meten van de resultaten van een training. Daardoor kunnen we ook na afloop maatwerk ondersteuning bieden. Denk hierbij aan coaching, e-learning, korte vervolgtrainingen en toegang tot ons netwerk. Het is juist deze combinatie van meten en doelgericht ondersteunen die jouw organisatie in staat stelt om succesvol te worden – en te blijven!


Wil je kennismaken?

Copyright © ISEMI, alle rechten voorbehouden.