Opleidingen

Kennismaken met ISEMI en onze opleidingen

We bieden jou graag de mogelijkheid om ons te ontmoeten. Hiervoor organiseren we meerdere keren per jaar gratis kennismakingsworkshops. Welke vraag heb jij rondom je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Met die vraag gaan we aan de slag zoals we dat bij ISEMI doen; 'ervaringsgericht, verbredend en verdiepend'.

.

Professionele ontwikkeling

Professionele ontwikkeling bij ISEMI is méér dan een opleiding - een ervaring en netwerk voor heel jouw leven.

Wij hebben 4 professionele ontwikkelingsgebieden: “Professionele Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschap en Coaching” - samengebracht in een modulaire leerweg op alle niveaus. Wil je verder komen in je leven? Dan is dit de leerweg die bij jou past!

Lees meer over professionele ontwikkeling bij ISEMI

Practitioner opleidingen

Click hier voor meer informatie en direct inschrijven

Senior Practitioner opleidingen

Click hier voor meer informatie en direct inschrijven

Master Practitioner opleidingen

Click hier voor meer informatie en direct inschrijven


.

NLP & HNLP opleidingen

NLP is het verhaal van modelleren (van elkaar leren) en autonomie in ontwikkeling. Het wordt ook wel omschreven als de kunst en wetenschap van het persoonlijk excelleren.

Lees meer over NLP & HNLP

Opleidingen:


.

Korte opleidingen

.

Ontwikkelings- & Netwerkdagen

We organiseren 4 x per jaar een ontwikkelings- & netwerkdag. Op zo’n dag staat er steeds één professioneel ontwikkelingsgebied centraal. Het bijzondere van deze dagen is dat ze jou de gelegenheid geven om samen te werken met professionals op alle niveaus.

.

Security Risk Management

Security Risk Management, een onderdeel van risicomanagement. Het kan omschreven worden als: ‘Dé strategieën om succesvol te zijn in een onzekere wereld met complexe beveiligingsvraagstukken’.

Lees meer over Security Risk Management

Opleidingen: