Professionele Ontwikkeling: module 4

Coaching

In deze module ontwikkel je jezelf tot professioneel coach. Je leert de verschillende aspecten van een coachtraject, van intakegesprek tot eindevaluatie, vakbekwaam uitvoeren. Als Practitioner in Coaching kun jij verschillende coachingstechnieken en instrumenten doelgericht toepassen. Je leert hoe je vanuit je eigen expertise/vakgebied doelgericht kunt coachen op vaardigheidsniveau.

Je oefent in concrete situaties waardoor je jouw nieuwe vaardigheden meteen in de praktijk kunt brengen. Hierbij leer je ook vanuit welke houding en plek t.o.v. het proces je het meest effectief bent als coach.

Met deze opleiding heb jij de breedst mogelijk basis om als professioneel coach aan de slag te gaan. Je leert coachtechnieken uit de Transactionele Analyse, NLP & HNLP, Leiderschapsontwikkeling, Systemisch Coachen en Brain Based Learning. De lessen worden verzorgd door ervaren trainers met veel coachervaring. Wij bieden jou de meest actuele en wetenschappelijk onderbouwde coachopleiding van dit moment, waardoor je als professioneel een duidelijk voorsprong hebt in de markt.


Instapvoorwaarden

Een persoonlijk intakegesprek maakt altijd onderdeel uit van jouw aanmelding. Als je aan de instapvoorwaarden voldoet en er vooral ook zelf een goed gevoel bij hebt kun je meteen starten met de introductiemodule via E-learning. Vervolgens ontmoet je de andere deelnemers en trainers van jouw groep in een online videomeeting waarna je samen op weg gaat door verschillende leer- en netwerkactiviteiten.

 • Aantoonbaar HBO denk- en werkniveau
 • Beschikken over voldoende motivatie voor zelfstudie
 • Actief deelnemerschap aan de verschillende leer- en netwerkactiviteiten
 • Openstaan voor feedback en zelfreflectie


Heb je ergens al een opleiding gevolgd?

We bieden je graag de mogelijkheid om via een voor jou op maat gemaakt opleidingsplan in te stromen op Practitioner, Senior Practitioner of Master Practitioner niveau.

Click hier om een afspraak te maken.

Meer dan een opleiding

Professionele Ontwikkeling bij ISEMI is méér dan een opleiding. Als je module 1 van onze modulaire leerweg succesvol hebt afgerond kun je lid worden van:

De ISEMI Centre of Excellence for Professional Development: een vrijplaats waar toegewijde professionals met elkaar samenwerken en erkende bijscholingen op het gebied van Professionele Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschap en Coaching kunnen volgen.

Lees meer over de ISEMI Centre of Excellence

Programma

Hieronder tref je een beknopt overzicht van de onderwerpen die aan bod komen.

 • Uitgangspunten van coaching
 • Fasen in het coachingsproces
 • Coachingsplan
 • Coachingsvaardigheden
 • NLP coachingsmodellen: Practitioner niveau
 • TA coachingsmodellen: Practitioner niveau
 • Brain Based Coachen & Leren

Inschrijven voor Professionele Ontwikkeling: module 4

ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid