Professionele Ontwikkeling: module 4

Coaching

In deze module ontwikkel je jezelf tot professioneel coach. Je leert de verschillende aspecten van een coachtraject, van intakegesprek tot eindevaluatie, vakbekwaam uitvoeren. Als Practitioner in Coaching kun jij verschillende coachingstechnieken en instrumenten doelgericht toepassen. Je leert hoe je vanuit je eigen expertise/vakgebied doelgericht kunt coachen op vaardigheidsniveau.

Je oefent in concrete situaties waardoor je jouw nieuwe vaardigheden meteen in de praktijk kunt brengen. Hierbij leer je ook vanuit welke houding en plek t.o.v. het proces je het meest effectief bent als coach.

Met deze opleiding heb jij de breedst mogelijk basis om als professioneel coach aan de slag te gaan. Je leert coachtechnieken uit de Transactionele Analyse, NLP & HNLP, Leiderschapsontwikkeling, Systemisch Coachen en Brain Based Learning. De lessen worden verzorgd door ervaren trainers met veel coachervaring. Wij bieden jou de meest actuele en wetenschappelijk onderbouwde coachopleiding van dit moment, waardoor je als professioneel een duidelijk voorsprong hebt in de markt.


Meer dan een opleiding

Professionele Ontwikkeling bij ISEMI is méér dan een opleiding. Het is een ervaring en netwerk voor heel jouw leven.

De ISEMI Centre of Excellence for Professional Development is een vrijplaats waar toegewijde professionals met elkaar samenwerken en erkende bijscholingen op het gebied van Professionele Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschap en Coaching kunnen volgen.

Lees meer over de ISEMI Centre of Excellence

Programma

Hieronder tref je een beknopt overzicht van de onderwerpen die aan bod komen.

  • Uitgangspunten van coaching
  • Fasen in het coachingsproces
  • Coachingsplan
  • Coachingsvaardigheden
  • NLP coachingsmodellen: Practitioner niveau
  • TA coachingsmodellen: Practitioner niveau
  • Brain Based Coachen & Leren

Inschrijven voor Professionele Ontwikkeling: module 4

ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid