Trainingen

Met de ISEMI trainingen in Effectief Communiceren en Persoonlijk Leiderschap vergroot je jouw persoonlijke effectiviteit.

Je maakt uitgebreid kennis met de erkende methodieken van het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en de Transactionele Analyse (TA). Dit geeft je geeft je meer inzicht in het effect van je communicatie én hoe je dit kunt veranderen.

Wat je in deze trainingen leert kun je de volgende dag direct toepassen in de praktijk. Tegelijkertijd werk je ook op de diepere laag van zelfkennis. Je gaat aan de slag met je eigen ontwikkelingsvragen en maakt doelgerichte stappen om jouw kwaliteiten naar buiten te brengen.


Effectief Communiceren

Thema: "Communicatie voorbij de woorden".

Heb je weleens iemand ontmoet die heel goed kan communiceren? Dit zijn vaak inspirerende ontmoetingen. Je hebt écht contact met elkaar en er blijkt meer mogelijk dan aanvankelijk gedacht. Iemand die effectief communiceert creëert een nieuwe realiteit. Dit is communicatie voorbij de woorden. De kwaliteit om zorgvuldig op tafel te leggen wat er speelt én doelgericht te kunnen samenwerken aan inspirerende oplossingen. In deze training leer je op jouw eigen manier effectief communiceren.

Lees meer ...


Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om je eigen persoonlijkheid in te zetten als instrument voor verbinding en groei. Dit begint met het helder uitwerken van jouw visie op Leiderschap. Dat is wat je in deze training gaat doen.

Naast visie gaat Persoonlijk Leiderschap ook over het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten. In deze training leer je de meest effectieve methoden voor Persoonlijk Leiderschap toepassen in de praktijk. Hierdoor kun je als persoon en professional je eigen plek innemen. Daarbij leer je hoe je op een positieve manier je invloed kan vergroten. We behandelen hoe teamontwikkeling werkt. Ook het inspirerend leiderschap en de kunst om mensen met je mee te nemen in veranderingsprocessen komen uitgebreid aan bod.

Lees meer ...


Schrijf je nu in

Copyright © ISEMI, alle rechten voorbehouden.