Trainingen

Met de ISEMI trainingen in 'Effectief Communiceren' en 'Persoonlijk Leiderschap' vergroot je jouw persoonlijke effectiviteit.

Tijdens deze trainingen maak je uitgebreid kennis met de erkende methodieken van het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en de Transactionele Analyse (TA). Met behulp van deze methodieken krijg je meer inzicht in het effect van je communicatie én ontdek je hoe je dit kunt veranderen.

Wat je in deze trainingen leert kun je de volgende dag direct toepassen in de praktijk. Tegelijkertijd werk je ook op de diepere laag van zelfkennis. Je gaat aan de slag met je eigen ontwikkelingsvragen en maakt doelgerichte stappen om jouw kwaliteiten naar buiten te brengen.


Training: Effectief Communiceren

Hoe kan ik mezelf op een juiste manier uitten? Hoe kan ik het beste communiceren om een bepaald doel te bereiken? Wat is de beste manier om feedback te geven én ontvangen? Jij ontdekt het tijdens de training 'Effectief Communiceren' bij ISEMI. In deze vierdaagse training ga je actief aan de slag met jouw communicatie en geven wij jou de juiste handvatten om doelgericht en effectief te communiceren.

Lees hier meer over deze training ...


Training: Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om je eigen persoonlijkheid in te zetten als instrument voor verbinding en groei. Dit begint met het helder uitwerken van jouw visie op leiderschap. Dat is wat je in deze training gaat doen.

Naast visie gaat 'Persoonlijk Leiderschap' ook over het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten. Je leert in deze training de meest effectieve methoden om persoonlijk leiderschap toe te passen in de praktijk. Ook leer je hoe je op een positieve manier jouw invloed kan vergroten. We behandelen hoe teamontwikkeling werkt en hoe je jouw leiderschapskwaliteiten in kunt zetten om het beste uit de mensen om je heen te halen. Oftewel, hoe jij een inspirerende leider kunt zijn én hoe je tegelijkertijd mensen met je mee kunt krijgen in veranderingsprocessen.

Ontdek hier meer over de training 'Persoonlijk Leiderschap' en schrijf je in ...


Schrijf je nu in

Copyright © ISEMI, alle rechten voorbehouden.